Showorkest Harmonie Fortissimo - Aanbiedingen Fortissimo kortingspas

Aanbiedingen Fortissimo kortingspas

Aanbiedingen Fortissimo-pas

Hotel Café Restaurant Wilhelmina

Een begrip in Venlo… waar chef-kok Paul de scepter zwaait. Hij en zijn medewerkers weten de Limburgse gastvrijheid te vertalen in heerlijke streekgerechten. U kunt hier dineren in ons gezellige restaurant en genieten van alles wat Limburg te bieden heeft, zowel binnen als buiten op het gezellige terras. Bent u nieuwsgierig geworden naar de heerlijke kookkunsten van de chef-kok? Wij bieden een 3 gangen a la carte menu aan voor € 32,50 p.p. U bent van harte welkom, vergeet uw Fortissimo-pas niet, daarmee ontvangt u 10% korting op het diner (vanaf €25,- p.p., het pasje is persoonsgebonden). 

Fortissimo kortingspas Wilhelmina

Sporthuis Olympia-Jan Klein

Sporthuis Olympia-Jan Klein is al decennialang hét vertrouwde adres voor al uw sportkleding,  
-schoenen en -accessoires in de Venlose binnenstad. Laat u verrassen door ons grote aanbod in vele verschillende merken. Graag staan wij voor u klaar met een passend en deskundig advies! Op vertoon van uw Fortissimo-pas ontvangt u 10% korting op onze hele collectie (m.u.v. clubkleding en reeds afgeprijsde artikelen). 

Fortissimo kortingspas American

Equidrome

Winkelen in de mooiste winkel van Nederland en dan lekker genieten. Op vertoon van de Fortissimo-pas krijgt u daar een heerlijke kop koffie, thee, cappuccino of latte macchiato voor maar € 1,00! 

Fortissimo kortingspas Equidrome

Wash-Drive-In

Bij Wash-Drive-In Horsterweg ontvang je bij vertoon van de Fortissimo-pas 15% korting op alle wasprogramma’s incl. Wash en Clean! Voor meer informatie zie www.washdrivein.nl 

Fortissimo-kortingspas Wash Drive-In Horsterweg

HEJO Slijterij Wijnhandel “Stalberg”

De klassiek nostalgische slijterij heeft een verrassend helder en modern assortiment. Op vertoon van de Fortissimopas biedt HEJO u het volgende aan: 

  • Fortissimo wijn (Cabernet Sauvignon Merlot) met 10% korting 

  • Franse Merlot – één liter, 10% korting. 

  • Whisky Highland Chief, één liter met 5% korting 

  • Wijn met Venlose stadsgezichten (Merlot Cabernet Sauvignon10% korting. 

  • Bij 12 flessen Chileense wijn de 13e fles gratis. Geldt voor alle Chileense wijnen. 

Fortissimo kortingspas Backes en Boels

Kaas en Kaasjes

De lekkerste speciaalzaak voor kaas en ander lekkers in hartje Venlo. Zeer gemakkelijk te bereiken, ook per fiets! Kaas uit de Hollandse Beemster, boerenkazen en kazen met iets extra’s. Kaasjes uit Frankrijk, Italië, Zwitserland, Engeland, verrassend en ook herkenbaar! Verder alles voor een mooi kaasplateau, een Cadeaupakket of een heerlijke Proeverij, in de winkel of op locatie. Op vertoon van uw Fortissimo-pas ontvangt u 10% korting op ons gehele assortiment. 

John’s Hairshop

John’s Hairshop is de naam van twee kapsalons gelegen in Venlo en Blerick, al 30 jaar staan de medewerkers van John’s Hairshop klaar om zowel dames als heren van de nieuwste trends te voorzien. Zij streven ernaar om altijd voor iedereen open te staan. Alle kappers kunnen knippen, maar waar John’s Hairshop zich in onderscheidt is de kwaliteit, die de medewerkers bezitten. Het analyseren van gezichtsvormen en daarop samen met de klant een kapsel baseren. Wat past er bij de klant en waar zal de klant het gelukkigst mee zijn? Communicatie is daarbij het toverwoord! De klanten van John’s Hairshop gaan daarom niet alleen met een glimlach naar buiten, maar komen iedere keer weer met plezier naar binnen. Op vertoon van de Fortissimo-pas ontvangt u een korting van € 3,50 op een behandeling of een van de producten die te koop zijn bij John’s Hairshop. 

Slagerij Hamans

Al 40 jaar uw vertrouwde adres voor eerlijk en heerlijk kwaliteitsvlees. Livarvlees, Schotse hooglanders, boerderijkip, kalfsvlees, lamsvlees, en Hollandse KDR-rundvlees. Kant-en-klaarvlees, 70 vleeswaren en worstsoorten, salades en compleet verzorgde barbecue en buffet. Graag tot ziens in onze ambachtelijke zaak. Op vertoon van de Fortissimo-pas ontvangt u 10% korting op ons gehele assortiment.